Beoordelingen van Gossimijne Oss

Recente recensies van Gossimijne Oss

4 sterren na 136 reviews

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima verzorgd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren deel vd bestelling vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig goed voor herhaling vatbaar

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Er was voldoende eten, echter vlees en vis in plastieke bakjes dus koelt snel af. Best veel friet en weinig groete en salade, verder voldoende vis en vlees.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten kwam keurig op tijd, en was lekker! Ook erg genoten van de vegetarische verrassing, maar ik had wel graag willen weten wat het nou precies was. We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima vakwerk.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker behalve de kippensoep die ONGELOOFLIJK zout was.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ook goed warm. Netjes verpakt. Kwartier later dan besteld. En er mag iets meer friet bij voor 3 personen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet was wat aan de koude kant. jammer dat het gratis product er niet bij zat. Rest was prima.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was netjes verzorgd. Het eten wordt alleen snel koud, dat geldt met name voor de frites. Dat de vleesgerechten in een grote bak geleverd worden zonder verder andere dingen erbij zorgt er ook voor dat het snel koud wordt. Misschien eens ideeen opdoen hoe de collegas van de chinees dit regelen. Daar blijft het eten altijd goed warm. Maar zij hebben ook allemaal bakjes die helemaal vol zijn. Verder was het eten erg zout, maar vond iedereen het wel lekker.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer genoten

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

surprise box was echt super mexicaanse burger had iets meer smaak aan mogen zitten friet echt super lekker zeker voor herhaling vatbaar bezorgster was erg vriendelijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tournados gegeten. Lekker mals vlees. Goed verzorgd,saus en sla in aparte bakjes. Voor herhaling vatbaar!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit. Salades en de gratis wortel taart waren heerlijk. kleine opmerking± de Zalmfilet met rooksmaak als tapas lag er een beetje verloren bij, hier had wel een stukje sla / tomaat o.i.d. bij gekund. Was wel heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige kwaliteit deze keer. We zijn beter gewend van ze. En er zou een surpisebox bijzitten, maar dit was helaas niet zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer in een korte periode dat het eten echt heel slecht was. We wouden de Mexican Burger proberen maar die was totaal niet lekker met een heel droog broodje. Ten tweede kregen hadden we de Gossi Mikkie feestje besteld en kregen we een mango achtige saus en niet de homedipper en de jamaicaanse saus. We bestellen elke keer op de site en dan krijg je er nog een gerecht bij en ook die kregen we niet. Geen surprise doos erbij.. Vorige keer heb ik al een keer gebeld maar dacht bij deze keer laat maar. Wel heel jammer dit want normaliter bestellen we graag bij jullie..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En de temperatuur was ook uitstekend.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus bij hotwings vergeten, jammer

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer prima gegeten tegen een goede prijs. Minpunt dit keer was dat er 1 van de 3 kindermenu's ontbrak. Vandaar een wat lagere beoordeling bij bezorging. Gelukkig zat er een surprisebox bij, zodat we toch allemaal voldoende hebben gegeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de 3x bestelde tapas proeverij kreeg ik 5x carpaccio en maar 1x de choriso salade helaas. Maar het was wel lekker. Bezorging werd ook met 20 minuten overschreden terwijl ik 2,5 uur vantevoren al had besteld.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten is op tijd bezorgd. De salade ontbrak, maar na een telefoontje snel gebracht. Prima opgelost.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en veel eten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel goed. Mals, warm, super smaakvol, keurig verpakt. Hebben er thuis van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de pepersteak is echt een stukje goud aan vlees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim op tijd stond het klaar om mee te nemen. De Surprisebox was een leuke toevoeging. Verder zat al het eten op een makkelijke manier opgeborgen waardoor het makkelijk was om mee maar huis te nemen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam binnen een redelijk snelle tijd en het waren prima porties! Maar de carpaccio zwom echt in de dressing en de mixed grill was bijna koud met half gare frietjes.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, veel en warm!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zich was prima. Echter bij bestellen eerste beschikbaar tijd aangegeven, zodra ik betaald had sprong deze direct naar 3 kwartier later en bestelling werd uiteindelijk ruim een uur na eerst aangegeven tijd bezorgd. Dat was een kleine tegenvaller. Eten was trouwens goed warm gebleven en ook erg lekker. Zeker aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was wat we van Gossimijne gewend zijn! De bezorging helaas een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was op tijd vandaar 1 ster Het eten was gewoon in de tas gegooid zo leek het wel Een bakje met salade was open de salade hing er gedeeltelijk uit Er lag net zoveel patat onder in de tas als in de patatzak De mayonaise was er niet bij ,wellicht vergeten Mvg

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er super uit en was erg lekker. Veel aandacht besteed aan verpakking en verzorging. Keurig op tijd bezorgd. Heel klein minpuntje, we misten de maiskolven en de attentie.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruime porties en netes verpakt en nalevering was snel

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en zeker ook voldoende. De bezorging kwam precies op afgesproken tijdstip. En het eten was nog goed warm. Ik had alleen de pech dat de hollandaise saus voor de asperges er niet bij zat.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer dat we via Gossimijne hadden laten bezorgen. Het eten was lekker en warm. Alleen kwamen ze het een kwartier later bezorgen dan de opgegeven tijd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, helaas voor de tweede keer zat het gratis bijgerecht niet bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Alleen jammer dat de smileys (kinder menu) en de knoflooksaus bij de uienringen er niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv uit eten, wat niet mogelijk is in deze tijd, gekozen voor laten bezorgen. Was zeer benieuwd of zo’n grote bestelling goed zou gaan, maar mijn verwachtingen zijn overtroffen. Het was super lekker meer dan genoeg en goed verzorgd en keurig op tijd. En nog een leuk spelletje cadeau. Complimenten voor jullie service en voor de kok!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER! :)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima! Maar de bezorging duurde bijna 2 uur ipv de ‘beloofde’ 1 uur!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie was men de frietjes vergeten. Na een belletje werd dit opgelost, maar dit was wel een behoorlijke aanslag op de 'ervaring' van het eten bestellen. Als compensatie kregen we twee biertjes. Goed bedoeld en vast erg lekker, maar we drinken beiden geen bier. Maar dat konden jullie natuurlijk niet weten. Verder vond ik het eten de prijs eerlijk gezegd niet waard. Al met al zal ik niet snel opnieuw hier bestellen. Ik besef dat deze recensie negatief klinkt, maar over het algemeen vind ik Gossimijne helemaal prima. Wanneer het weer mag zien jullie me dus zeker ook weer een keer terug in het restaurant.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima en netjes op tijd! Hartelijk dank daarvoor.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten En vlotte bezorging

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat uit eten, als gevolg van Corona niet mogelijk was, besloten om een maaltijd bij Gossimijne te bestellen en deze af te halen. De bestelling was precies op tijd klaar. was keurig verpakt en de porties waren zeer royaal, en bovenal, heerlijk gegeten! Gaan we zeker nog een keer doen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap dat het momenteel lastig is voor bedrijven die niet ingesteld zijn op bezorgen dat die toch omzet proberen te maken in deze tijd dat voor gesteld . Echter vind ik het jammer dat het eten lauw aankomt . Wat niet heel vreemd is als de bezorger op de fiets is van uit het centrum komt Na de meesterstraat achter Aldi de heihoek . Dat is ook met een elektrische fiets best een stukje en we zullen waarschijnlijk niet de enigste bestelling zijn geweest . daar langs was de sla bruin en al klef , alsof de bakjes er al 1 dag stonden en daardoor de croutons een en al zacht en nattig waren geworden. Ook hadden we 2x rare besteld echter was er nog niet eens medium te vinden. Dan geef de keus niet ! We hebben in het verleden ooit een keer afgehaald dat was toen goed maar deze keer is echt tegen gevallen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie porties en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en genoeg van alles.. En leuk zo n gratis bijgerecht!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en precies op tijd. Helaas de bestelling niet helemaal compleet geleverd maar dat was snel opgelost.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat in deze crisistijd geen verjaardagen kunnen worden gevierd hebben we voor 5 personen een voor/hoofd en nagerecht laten thuisbezorgen. We zijn ontzettend teleurgesteld. Niet te vergelijken met de kwaliteit en hoeveelheid die je kreeg toen je nog in het restaurant kon eten. De voorgerechten waren nog oké maar de pepersteak niet rare maar rauw. De surprise mixed grill was juist meer dan doorbakken. De hoeveelheid van de saté XL en de Javaanse saté was echt heel weinig. De slagroom bij de desserts was niet meer dan een spettertje om over de Lemon pie maar niet te spreken. Ik heb meteen telefonisch contact opgenomen. Excuses en het verzoek hiervan melding te maken. Bij deze. Met vriendelijke groet, Carola

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer fantastisch Top!!!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, meer dan voldoende, mooi op tijd en dankzij gossimijne toch een super verjaardag kunnen vieren

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed warm, heel veel en mooi optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Precies op tijd bezorgd, heerlijke gerechten en meer dan voldoende bijgerechten. Top!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich zijn wij beter gewend van jullie. Ik had pangavis en die dreef in een heel erg waterig bakje, wat dus niet erg smakelijk was. Qua bezorging werd er ook niet geheel vriendelijk gereageerd. De bezorger liep direct weg. Helaas miste we gewoon ook de kleine zaken, een servetje, pepermuntje en citroendoekjes (zeker voor na de spareribs) of iets dergelijks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heerlijk verzorgt. Met een lekker extraatje. Ik hou van de homedipper ☺️

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatst iets thuis laten bezorgen en zowel service + kwaliteit was niet zoals we dat van Gossimijne gewend waren. Een zeer mooie en passende oplossing vanuit Gossimijne gekregen. Gisteren wederom besteld en het was heerlijk! Zodra restaurant weer open is gaan we weer lekker daar eten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden besteld beef Buffalo voor de prijs die je betaald was het vlees echt weinig, de hamburger was niet mals . Friet was half lauw . Erg jammer . Want als je bij Gossimijne zelf eet vond ik het altijd lekker

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima. Maar omdat het voorgerecht later werd gebracht dan het hoofdgerecht waren de frietjes niet meer warm.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was gewoon super, ruim voldoende, op tijd, heerlijk Zeker voor herhaling vatbaar TOP!!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd, goed verpakt en bovendien heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelprocedure, goede informatie en bezorging exact op tijd. Heel lekker ook!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Lekker eten en snel bezorgd :) Fijn dat ik op deze manier af en toe Gossimijne kan eten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en netjes. Kwaliteit, schoon en netjes verpakt. Prima portie en goed van smaak.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling waren de frieten vergeten waardoor we deze pas nageleverd kregen toen de rest al ver afgekoeld waren. Eten was wel lekker!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Alles was goed warm en we stonden er echt versteld van hoe snel het eten er was! Binnen 20 minuten na bestelling! We snapte er niks van.. nog geen tijd gehad om dr tafel te dekken, zo snel! Super service en super eten

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren lekker , alleen salade was verpakt met een warm gerecht . Had dit liever apart verpakt gehad dan was de salade frisser. Bestelling werd meer dan 1 uur later geleverd had graag een berichtje gehad dat het later afgeleverd zou worden.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam 45 min later dan afgesproken. Het eten was lekker maar lauw.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm. Bezorging was ook perfect geregeld.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gossimijne heeft zich mooi aangepast aan de uitdaging in deze Corona crisis. Heerlijk gegeten, nog lekkerder dan verwacht met de uitdaging van "opmaak in een bakje" en "lang genoeg warm houden voor thuis". Bovendien was de levering mooi op tijd, dus duidelijk 5 sterren.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het geheel ewas heel smakelijk

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, grote porties, heerlijk en smaakvol gegeten!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, wel jammer dat het zo gauw koud is maar dat kan niet anders en ook dat we geen dikke frieten hadden.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, precies klaar op afgesproken tijd dat is ook wel fijn

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en voldoende. Bezorging was 20 minuten te laat maar was verder prima in orde. Netjes verpakt en warm.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was op zich goed, jammer dat het grotendeels was afgekoeld toen we konden eten. De bestelling werd ongeveer 25 minuten te vroeg bezorg. We waren de kinderen nog op bed aan het leggen, terwijl het eten al klaar stond. Dat is heel vreemd, zeker omdat je gedurende de dag ook nog een bericht krijgt dat je bestelling om 19:30 uur wordt bezorgd. Daardoor hebben we alleen het toetje kunnen eten zoals bedoeld. Erg jammer!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snel en lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles goed klaar gemaakt en verpakt, temperatuur van het eten was goed. Bezorging was rond de geplande tijd en we kregen netjes bericht vooraf dat ze onderweg waren. Uit eten, maar dan thuis. Prima, fijn dat Gossimijne dit doet.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles is snel en warm thuis afgeleverd.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voldoende en goed bereid alleen was de peppersteak niet super warm. De spare ribs waren wel warm genoeg. Jammer

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag eten besteld omdat daar naar toe gaan geen optie is. Het was heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had online besteld dan kun je een tijd aangeven. Had aangegeven zo snel mogelijk Kreeg gelijk een mailtje dat het om 18.05 bezorgd zou worden. We hebben rond half 7 gebeld toen zouden ze zo aanrijden. Om tien over half 7 ruim 35 minuten later !!!!! was de bezorgster hier Dat vindt ik slordig

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en lekker eten! Ook mooie hoeveelheid waardoor je goed vol zit. volgende week weer!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rauwe garnalen is niet echt fijn als er al veiligheid risico s zijn We hadden verwacht dat bezorgers goede instructies hadden volgens maatregelen Afstand is afstand en 1,5 meter lijkt me niet moeilijk We hopen maar dat er met handschoentjes in keuken word gewerkt als zijn ze schaars

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was bijna alles koud bij aankomst. Het gossimikkie wat we hadden besteld kregen we als extra gratis. Vandaar dat ik in de bestelling deze weer geannuleerd had, 2 zou te veel zijn. Maar helaas zaten er 2 sneetjes van het gossimikki bij, de rest was stokbrood. De spare-ribs, 1 verpakking was niet gekruid, en de andere heel sterk gekruid. En niet warm meer. Helaas viel het deze keer tegen.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze gerechten waren erg lekker, het vlees ook met de juiste gaarheid bereid. Bezorger was vriendelijk en hield zich aan de maatregelen omtrent de corona, wij zullen in deze tijd vaker bestellen

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk, met snelle bezorging.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de lasagne erbij, deze zou ik niet nog een keer kiezen. Zag er niet zo lekker uit. De rest was top in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk medium werd rare en koud bezorgd. Ze koste het wel op door een nieuw stukje te brengen, maar gezellig samen thuis uit eten was er dus niet bij helaas. Voor mij geen uit eten bestelling meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar zo snel mogelijk betekende 1 uur en een kwartier wachten. Dat vind ik vrij lang. Dit was wel een kwartier sneller dan de bevestiging aangaf, maar toch.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een half uur later dan aangegeven in de mail. Bezorger wachtte niet totdat we de deur opendeden. Eten was bijna koud. Nog geen blaadje sla bij het vlees. Pepersaus had bijna geen smaak. Ik vond het de € 80,00 zeker niet waard.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten met een bezorging die mooi op tijd was

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen en ik ben zeer te vreden over de kwaliteit. En het was erg lekker. 1 puntje heb ik wel 1 zak friet is genoeg voor 2. Ik zal zeker weer bestellen bij jullie.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, lekker gegeten 👌

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet goed warm, de friet was slap en de entrecote en biefstuk uit de mixed grill was taai...toch maar opgegeten omdat we anders niet allemaal tegelijk konden eten. Jammer van de €126 .

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat in deze tijden bezorgd kan worden. Een van de weinige restaurants die in Berghem bezorgt. Zo kan je als consument toch een steentje bijdragen aan de locale horeca. Lekker gegeten en prima bezorgservice! Laat dit een voorbeeld zijn voor andere restaurants.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig ingepakt, goed verzorgd, smaakte erg goed en het was meer dan voldoende. De bezorger heeft afstand gehouden. De communicatie via e-mail was uitstekend met betrekking tot bestelling en bezorgtijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, we hebben er va genoten

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Om de verjaardag van mijn man te vieren wilde we toch iets lekkers...... Uit eten zit er nu niet in maar dit was een heel goed alternatief. Alleen jammer dat de afwas nu voor ons was. Het zou mooi zijn als het op wegwerpborden zou worden geserveerd ipv in bakken.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk gegeten, meer dan voldoende!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Zoals altijd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bedankt voor jullie geweldige service vanavond. Wij hebben thuis, samen met ons gezinnetje, ons 12,5 jarig huwelijk klein gevierd met jullie heerlijke bezorging. (Het eten was super!) Dank! En voor jullie ook heel veel sterkte in deze bizarre tijd omtrent het Coronavirus.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd! Super lekker gegeten

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en t werd supersnel bezorgd! 👍👍👍

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Alles goed verzorgd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere saté van de haas en echt hete frites ontvangen. Lekker gegeten, dank jullie wel.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het uit eten gevoel maar dan thuis! Was erg lekker. Meer dan genoeg voor 2 personen. Netjes verpakt. En het eten was lekker warm op moment van levering.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service en de sate was fantastisch. Die vijf sterren dubbel en dwars waard

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was precies op de tijd die afgesproken was. Het eten was goed verpakt en erg lekker.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service: eten was nog lekker warm en niet slap geworden. Erg tevreden.